2010-09-30
20:31:35
Onödigt
Alltså jag är trött på vissa kommentarer, folk som kommenterar för att få egna kommentarer/besökare till sin blogg. Okej om man gör det diskret, men snälla.. Inte som de här, jag publicerar dem inte, jag går inte ens in på er blogg då.

Jag vill inte hänga ut någon för det, men ja. Bara exempel på vad som ni inte behöver lägga ner tid på att skriva i min blogg helt enkelt :) Om du vill att jag ska kolla in din blogg, skriv något mer diskret isåfall, skriv fin/ful bild eller vad som helst.


2010-09-30
18:30:03
Snart fredag
Nu har jag flyttat över till mamma så blir att bo här ett tag nu igen. Kanske inte så mycket nu i helgen men efter det! Haha. Annars så, tråkig dag fast jag började 12.00 vilket var skönt. Mentorstid sedan filosofiprov som var mer som uppgifter, inte alls svårt. Sista lektionen hade vi avslappning så min dag har inte varit så jobbig och det är fredag imorgon. Ohohoh. I helgen ska jag träffa älskling och Inez, även shoppa. Behöver inhandla nya kläder och skor. Längtar till allt :)


2010-09-29
23:08:03
Fotografer, intervju, praktik.
Woah måste blogga en sista gång för idag. När jag säger att jag inte kommer blogga speciellt mycket så gör jag det ändå, när jag säger att jag kommer blogga så gör jag det inte. Haha! Blir alltid tvärtom :)

I alla fall, jag mailade fyra olika fotografer idag och fått svar utav tre stycken redan, alla positiva och säger ja. Uups, vem ska jag välja nu då... Trodde det skulle vara svårare men icke. Tänker passa på att fråga om någon tar emot praktikanter då också och DET kommer bli svårare däremot.

Godnatt!


2010-09-29
22:03:52
Mer Fractalius

Jag testade på att göra fler fractalius-bilder, haha! :)






2010-09-29
20:43:33
Maila, maila
Har nyss suttit och mailat till olika fotografer eftersom vi har en uppgift i foto att intervjua en studiofotograf men det känns så löjligt att maila om en liten intervju som ska vara om... studio och det. Hoppas jag får något trevligt svar tillbaka i alla fall :)

Jag måste börja söka praktikplats nu, tror jag ska börja maila runt om det också. Vad har jag att förlora liksom, först måste jag skriva ett CV eller något liknande. Inte så pepp på det, känns inte som att jag har något bra att skriva i det om mig själv. Haha. Tvåan kommer att gå sjukt snabbt när vi kommer ha praktik i många veckor som börjar i januari tror jag. Hoppas bara att jag får en bra plats som jag blir nöjd med!


2010-09-29
18:22:35
Say you want the same thing too
Blir inte mycket bloggande idag. Kom hem runt halv fem och åt lite sedan tog fram kameran och fotade mig själv. Ovanligt, haha! Men vad ska man göra när det inte finns någon att fota, antingen ställer de upp på att bli fotade och så men när jag lägger upp på facebook eller här och så så gnäller dom bara,"ååh ful ta bort" när bilden inte ens är det och personen ser helt normal ut liksom. Men jaaa, så därför är det mycket enklare att fota mig själv!
Ska träffa Inez på fredag eller lördag, då ska jag tvinga henne bli fotad också, hon är rolig att fota för hon blir jämt så jävla snygg! Hon gnäller bara om jag lägger upp på facebook och det kan jag skippa :) hoho.

Meeeen ja, blir inte så mycket bloggande. Ska snart laga middag och efter det är det idol. Eller ja, får se om jag slänger in något efter det isåfall.

Bara för att så lägger jag upp en bild från i somras, början av sommaren!


2010-09-28
14:30:40
Fractalius
Har precis fixat ett plugin till photoshop som heter fractalius. Jag har sett massa coola bilder med den effekten och vill lära mig använda det också. Just nu hade jag inga bra bilder att leka med och har inte lärt mig helt hur man ska använda det så därav halvdåliga. Men jag ska öva senare :)






2010-09-28
10:19:45
Sol

Det är i alla fall fint väder ute idag, trots väldigt blåsigt.


2010-09-28
08:20:43
Tisdag
Jag blev hemma idag också, orkar knappt stå upp bara för att det snurrar i huvudet och har fortfarande huvudvärk. Det känns som mina ögon brinner, svider jättemycket och jag vet inte varför. Börjar må illa nu också, jippiie. Så ja, jag stanna hemma idag och vilar lite. Ligger och kollar på vakna med the voice och de pratar om övernatuliga saker, jag ryser jämt när jag hör om sådant. Usch så obehagligt och läskigt... Dessutom håller de på att spränga massa precis utanför, blir lika rädd varje gång trots att det varnas innan. Fönstrerna skakar, blir nästan rädd att de ska spricka.

Sitter på pappas dator så har inga bilder här, lite tråkigt. För övrigt så har jag världens lust att gå ut och fota men måste vila lite, får se hur jag mår senare på dagen och om jag har lust då! haha :)

Såg nyss reklam om att desperate housewives ska börja, ååh lycka. 15 oktober, snartsnartsnart!


2010-09-27
21:35:13
Miniglass


2010-09-27
18:56:45
Läxa, läxa, läxa.
Yes nu var man äntligen klar med parafrasuppgiften! Känner mig duktig, blev till och med längre än vad jag ens hade planerat att orka. Haha! Men uppgiften sög som sagt, skittråkig. Man skulle välja en målning från en konstnär som levde under en viss tid och sedan tolka målningen till nutid. Min bild heter "Boy with a spinning top" av Jean-Baptiste-Siméon Chardin. Jag var i lördags och fotade min kusin Tobias som ville ställe upp :) Är inte supernöjd med bilden, hade inte planerat så mycket men som tur är är det ingen fotolektion så vad spelar det för roll.

Orginalbilden som jag skrev om.


2010-09-27
14:39:14
Måndag
Som sagt, jag blev hemma idag. Lyckades somna mellan 5.00-6.00 så ja. Tror jag mår lite bättre idag, har dock fortfarande huvudvärk. Jo juste jag måste plugga idag, skriva klart parafrasuppgiften, tråkigaste uppgiften hittills.

Men jaaaa, inget att blogga om idag.

Kände för att göra en sånhär också, haha!


2010-09-27
03:13:54
-
Jag mår inte alls bra just nu och kommer nog bli hemma imorgon fastän jag inte vill det, vill inte missa men vad ska man göra... Kan inte somna och huvudet värker.

Känner för att skriva av mig men ändå inte, skulle kunna skriva hur mycket som helst känns det som men skippar det. Undra om jag ska ta boken och läsa istället? Mest för att tänka på annat, fast ne, vill fortfarande försöka somna utan resultat.

På onsdag kommer min bästa vän till Stockholm igen och jag hoppas på att få träffa henne, saknar henne mer än allt just nu och skulle verkligen behöva en vän nu, en som förstår. Snart två månader sen sist och det gör mig ledsen, vill bara spola tiden tills allt blir normalt igen.

Jaja, hoppas ni sover gott iallafall :)

2010-09-26
22:06:56
Cause I'm lonely and I'm tired
Dags att stänga av datorn, är skola imorgon. Woho superkul! Elleeeeeer? Blev inget plugg idag, det betyder att jag MÅSTE göra klart skiten imorgon, åh.. Måste läsa också, som aldrig blir av. Varför är det så tråkigt att läsa?! Lyckas läsa en sida sen börja med annat. Mindre än två år kvar bara, håll ut! Sen arbetslös :)

Har hjälpt bebbe med att göra lite olika bloggdesigner eftersom han håller på att göra en hemsida som jag kommer länka för fullt sen! Hihii :)


2010-09-26
18:45:31
Mat

Har nyss lagat pannkakor!






hahahah jag dör lite, fyfan vad fult och fyfan vad irriterande :D
Kanske går lite fort men jag orkar inte ändra :)


2010-09-26
13:29:14
Tråkig söndag
Ännu än söndag idag då, värdelösa dagar men jag ska försöka plugga lite. Kommer nog vara inne hela dagen idag, skönt på ett sätt men trist, finns ju inget annat att göra så :)

Ni får en bild på min söta bebis istället! Roligaste jag kan komma med idag..


2010-09-26
00:27:01
spooky


2010-09-25
20:49:04
Hey now, you're bleeding for nothing

Jag vill tatuera mig men jag vet inte hur. Jag vet ställen jag vill ha på men inte vad som ska vara där. Min första kommer nog vara någon liten mest för att känna på hur det känns och så.

Annars så gör jag inte speciellt mycket, såg nyss på Grown ups, inte så jättebra film. Min helg är den sämsta på länge, tack för det. Imorgon hade jag tänkt plugga om jag lyckas, haha kul! Elller inteee.


2010-09-25
13:07:36
Släktkalas
Nu snart ska jag på släktkalas, min yngsta kusin har precis fyllt år :) Ska även ta med kameran och fota en fotouppgift som är till på tisdag!

Shit vad varmt det är idag, nästan 20 grader och det märks, skitvarmt i mitt rum när jag vaknade. Usch, tycker det ska ara kallt nu när det är höst, annars kan det va sommar och varmt hela tiden och inte lite då och då som det är nu.

Fotade farmors gamla lampa lite random igår. Tänk att två år kan gå så fort... <3


2010-09-24
19:52:23
Att du aldrig fattar, att du aldrig bryr dig

How could you be so, cold as the winter wind when it breeze,
Just remember that you talkin' to me though
You need to watch the way you talkin' to me,
I mean after all the things that we've been through
I mean after all the things we got into.


2010-09-24
19:20:10
Allt kan bara dö, jag är på sämsta humöret just nu. Sur, irriterad och uttråkad. Ingenting har varit bra idag. Skitdag på diselverkstaden, skittråkigt rent ut sagt. Dum skola som slänger ut ca 30.000kr på det utan att ens fråga om vi ville göra det ?! Dessutom sluta 17.00 istället för 14.00. Jag har inget att äta och är hungrig som fan vilket gör mig bara surare när jag inte fått mat. Min kille sviker och sitter isolerad hemma framför sin jävla hemsida o bryr sig inte ett piss om något annat, verkligen INGET annat. Så döööööööö. Enda positiva är att det är fredag och idol snart.

2010-09-24
10:20:41
Sickla
Nu ska jag iväg till Diselverkstaden i Sickla! Dock slutar vi halv fem så det är lite segt när vi egentligen slutar två.. Men ja, vad ska man göra :) Jag tror att det kommer bli lite kul ändå.

Undertiden får ni titta på min lilla gris till sparbössa, haha :) Hörs senare!


2010-09-23
19:16:24
Min fina vän Inez

I repris :)



bloglovin


2010-09-23
18:42:11
Inköpslista

Åh när jag får pengar har jag endel att köpa, allt kanske inte räcker men ja. Detta behöver jag i alla fall, för den som bryr sig, haha!


2010-09-22
22:00:21
Gamla bilder
Det finns en enda sak jag älskar med min gamla och skitdåliga laptop och det är att massa gamla bilder finns i den som jag nästan glömt bort!

Som denna till exempel, den gjorde jag för mer än ett halvår sedan och själva bilden togs sommar 09.



En bild från i vintras också, uuusch snö.


2010-09-22
18:46:23
I got lost a time or two
Sådär nu är jag äntligen hemma och får stanna hemma. Dock måste jag börja plugga lite nu, åha så tråkiiiiigt. Ska göra klart idrottsgrejen och sedan läsa lite tror jag, innan älskling kommer :) och idol får jag inte missa!

Undertiden får ni en bild på mig :) hihooo.


2010-09-22
16:01:35
packapacka
Nu har jag kommit hem och packat lite nya kläder och underkläder! Haha, hade så det räckte precis typ. Nu idag ska jag till pappa och bo där fram till helgen tror jag. På fredag ska vi vara i dieselverkstaden så det är närmst om jag bor i lilla Älta då :)

Jag fick sån jäkla lust att fota nu, har inte fotat seriöst på skitlänge! Alltså jag minns inte ens när jag tog kameran och gick ut och fotade.. Har bara fotat vänner och mer "minnesbilder". Så kameran tar jag med nu :)

Jaja jag bloggar senare när jag är hos pappa också!

2010-09-21
18:37:48
Besöksrekord igår
Sitter och fryser ihjäl just nu, har verkligen varit kallt ute idag! Usch på det.
Annars så sitter jag och gör en idrottsläxa, trist och segt när man har huvudvärk också. Får vara positiv med att jag får vara med älskling ikväll igen. Varit hemma hos honom i en vecka snart!

Har inget roligt att blogga om, det händer inget roligt och jag är knappt i datorn nu på vardagarna faktiskt så ja :) Förutom det så hade jag besöksrekord igår, woho! Trots att jag knappt bloggade.

Slänger in en bild jag tog i maj som jag för övrigt använda till en läxa nyligen i naturkunskapen och läraren älskade den! haha nej men nästan :)


2010-09-20
20:24:59
8 månader! ♥

2010-09-20
19:01:29
kallt
Halvseg dag idag, började med att jag försov mig lite sedan seg Engelska och till sist matteprov.. Men är i alla fall hemma hos älskling och gör lite läxor. Känner mig duktig, första läxorna jag gör i tvåan typ, eller som jag gör "ordentligt". Nej men jag är redan skoltrött som fan, usch..

Sitter och fryser sönder så lånar bebis tjocktröja som är såå mjuk och skön. Haha :D
Det är höst och det märks, jag ska inhandla fler tjocktröjor såfort jag får pengar. Det är det bästa som finns på kalla dagar!


2010-09-19
22:22:50
Valvakan
Sitter och kollar på valvakan hemma hos älskling just nu, sjukt att SD ens lyckas så långt som det gör men vad ska man göra. Jag tror på som de säger att det är mer som en protest av svenska folket isåfall. Usch jag som egentligen hatar politik börjar tycka att det är intressant nu. Haha!

Skola imorgon som vanligt, triiist. Så lägger in en bild från i somras, Turkiet, som jag gillar :)


2010-09-19
16:37:01
Idol
Ett litet roligt klipp med idol-juryn!

2010-09-19
15:52:08
Bloggtrafik
Blev nyss medlem på bloggtrafik, en ganska bra sida om man vill ha fler besökare :) Har varit med på den för ca två år sedan eller något också men gav upp sen när jag slutade blogga. Eller ja, det var den sidan eller någon liknande iallafall. Klicka här för att bli medlem :)

Annars så gör jag inte så mycket, sitter hemma hos Armin och han ska snart gå och rösta! Själv missar man det med ett halvår ungefär, får vänta tills nästa gång.. Haha :D

Slänger in en bild på mig själv från Turkiet


bloglovin

2010-09-17
00:02:19
gammal bild

Imorgon är det äntligen fredag! Grymt skönt.

Satt och letade efter en sak i min externa hårddisk förut och istället för att hitta det jag letade efter så hittade jag massa gamla bilder. Som denna tillexempel, vet inte vad jag tycker om den. Lite töntig typ men ändå annorlunda. Haha men ja, här är den iallafall :)


Med det säger jag godnatt!


2010-09-16
18:56:43
Vanilla

Så gooott!


2010-09-16
18:10:23
love



Baby I just got to let you know
What I'm feeling inside I can't deny
When I hear you say my name
All the lights come on
And the music starts to play
I can't help but sing along
I'm burning in your arms
When the world is cold and grey

<3


2010-09-16
15:04:34
Vill ha


2010-09-16
14:38:08
Everything is just a mess

Japp jag blev hemma idag, mådde inte så jättebra men börjar bli bättre nu. Tråkigt att jag missade idag men vafan. Jag orkar inte bry mig supermycket om det nu. Försent liksom.

Vände nyss huvudet mot fönstret och ser att det spöregnar, va nyss ute och fotade och då var det sol?! Värdret är så skumt nu på hösten.. Ska ut och fota lite när det slutat också :) Synd att jag inte har macroobjektiv nu, som jag tänkte köpa innan sommaren..

En sak till, jag har inte ätit ordentligt på två dagar nu och gått ner ett kilo pga det, jag känner inte för att äta nu heller men har tvingat i mig frukost iallafall. Aja, intressant :)


2010-09-15
18:14:13
-

Jag vill försvinna, försvinna för ett tag.


2010-09-13
20:18:25
Från i onsdags
Jag känner för att lägga upp några bilder från i onsdags då vi var i stan och fotade "modemakt" åt Nordiska museet :) Dock är det inga bilder som ska användas, dessa är lite randoms bara.





2010-09-13
19:53:50
-

Well you'll just have to wait
I hope when I get there that it won't be too late



2010-09-13
19:03:31
13 september

Ny vecka igen vilket känns riktigt tråkigt men bara att kämpa. Jag ska klara att gå hela denna vecka också, fullt ut. Mitt mål är att minska min frånvaro, den giltiga frånvaron dock men ändå! Jag är på god väg iallafall, får väl se hur lång tid det tar tills jag blir skoltrött på riktigt igen och då är jag inte duktig alls.

Idag ska jag inte göra något speciellt alls, funderar på att se film eller spela mega jump som jag och mimmi äger på!



Annars så händer inte mycket just nu. Finaste fyllde i helgen så gav han lite presenter, bland annat ett glashjärta med bild på oss i. Den blev mycket finare än vad jag förväntade mig också :)



2010-09-11
21:48:26
rubrik

Nu är jag hemma från Armin om fyller 18år idag! Han fick sina presenter och vi åt chokladtårta :) Nu är han ute på krogen, efter det ska han komma till mig men det lär bli ganska sent så bara att vänta.

Imorgon har jag lust att ut och shoppa men det stänger så himla tidigt på söndagar så får se hur jag gör. Behöver nya baslinnen och sånt.

Ääääsch ingeet att blogga om, inga bilder heller eftersom jag är hos papi..

Saknar sommaren


2010-09-11
13:47:01
finaste
Jag kan inget annat än att vara glad för vet ni varför? Jo för jag har hittat min kärlek, min fina kärlek som jag är så kär i, som jag älskar så mycket av hela mitt hjärta. Vi har känt varandra i tre hela år snart, varit bättre vänner i ett år och varit tillsammans i snart åtta månader! Jag skulle aldrig kunna leva utan honom, aldrig. Jag minns inte hur mitt liv var innan, då jag inte visste att han ens existerade. Vi är så lika med det mesta, ja kanske inte så mycket med intresserna men på sättet och hur vi beter oss, hur vi fungerar.

Jag gillade dig, jag ville ha dig i mitt liv vilket gjorde att jag funderade mycket på om det var en bra idé att bli tillsammans för tänk om det skulle gå åt helvete och jag förlorar dig? Som tur är tog jag ett bra beslut för det fungerar perfekt och jag vet att det kommer fortsätta att göra det! Så länge du älskar mig så kommer det att funka för jag kommer alltid att älska dig oavsett vad.

- Det jag egentligen vill säga idag är att min bästa vän och kärlek fyller 18år idag!

Bebiiiiiiiis grattiiis <3


2010-09-10
22:29:54
Bara för jag har tråkigt...

5 sanningar om mig:

1. Jag är lat
2. Jag tar åt mig av småsaker och blir lätt irriterad
3. Jag har en "stor" hemlighet som bara mina närmsta vet om
4. Jag har haft ätstörningar, under ett halvår åt jag nästintill ingenting och ofta sa att jag hade ätit mer än vad jag hade. Åt jättelite av lunchen och middag några dagar i veckan.
Gick ner ca.7 kilo på 1-2månader kanske.
5. Jag gillar inte att ge presenter, känns nästan..pinsamt, förutom till släkten.


2010-09-10
19:18:11
Bildbomb med blommor

Sitter och har tråkigt, väntar på att idol ska börja! Blä, har målat naglarna under den tiden :)

Annars så sitter jag och kollar igenom bilder och det jag gillar mest att fota är nog blommor, insekter och djur tror jag.. Blir så himla fint, kan vara kul att fota människor och allt det också men inte lika mycket! Isåfall barn, det är riktigt kul också men händer inte speciellt ofta för mig. Fotade hos min gamla dagmamma till en läxa vi hade förra året, det var verkligen kul och blev otroligt levande bilder på något sätt. Det är synd att jag inte kan visa bilderna och kommer aldrig att göra heller eftersom jag inte har intyg till det, modellrelease eller något, bara tillåtelse till läxan :) Men jaa spela roll.

Blir en bildbomb med blommor!









På vintern blir det lite annorlunda då istället! haha :)



2010-09-10
16:35:15
Ikväll
Nu har jag förberett kvällen med godis, filmer och en bok. Vi har en uppgift i skolan att läsa två utvalda böcker så jag läser just nu Jane Eyre. Hemsk är den, blir nästan arg när jag läser för att de är så hemska mot en liten flicka.. Men är bara i början av boken och än så länge är den inte så dålig faktiskt.

Jag ska vara ensam idag, blir som sagt godis och filmer även idol ikväll! Läser just nu, ska också ta ett bad. Lite egentid sådär, riktigt skönt. Hihiiii :)

2010-09-08
21:29:02
blabla
Jag har ganska så tråkig kväll, inget att göra och ingen att prata med. Älsklingen kommer hem nu snart så kan prata med honom :) Knappt hörts av idag pga att jag har comviq bas just nu, alltså kostar att smsa och prata i min mobil funkar inte eftersom den är lite trasig typ, tjuter och massa för den andra så lite jobbigt. Jag måste tanka min mobil imorgon!

Imorgon ska vi ut och fota igen, försöka hitta fler personer som vill ställa upp så vi får lite mer bilder! Skolan börjar 12.00 annars.

Ahjuste, när jag får tråkigt så tar jag alltid fram min kamera och fotar olika saker, oftast mig själv. Iallafall, samma sak idag och jag använder nästan aldrig blixten på min system. Jag satt i mitt mörka rum och försökte tänka ut hur jag skulle få det ljusare.. ja tills jag kom på att en blixt finns ju trots allt. haha! Men jag gillar inte den, blir så skarpa skugger och allt det där. Jag ser nästan arg ut eller lite läskig. Nej jag vet inte men det känns som något är det.. Skitsamma, jag bara babblar om något random. Blää


2010-09-08
20:30:36
håret

Skillnad?! Tror fan att hon klippte mer än 5cm :(


2010-09-08
16:58:12
Fotouppgift och klippning
Hemma nu efter en dag på stan med kameran! Först var vi på nordiska museet och fick information, sedan ut på fotouppdrag. Vi ska fota olika människor här i Stockholm och deras klädstilar, hur folket klär sig idag. Vi jobbar åt Nordiska museet typ, de kommer få rätten till våra bilder sen och publicera vissa på deras hemsida och läggs sedan i deras arkiv. Ganska kul men gick lite segt ibörjan och läskigt att gå fram till okända. Många tackade nej men några ställde upp, vi ska ut imorgon igen :)

Efter åkte jag och klippte mig, vet inte om jag är nöjd. Det blev så kort jämfört med förut. ÅÅåhhh. Även dålig uppklippning tror jag men får se sen efter en dusch.. Blää :( Men vänjer mig.

Ser kanske inte så kort ut här men jämfört med förut är det mycket kortare, enligt mig då.



2010-09-07
21:41:54
klippning imorgon
Riktigt tråkig dag idag, låång och ingen rolig lektion men är glad att jag inte missade den iallafall för var ganska mycket viktigt att hänga med i idag, känns det som iallafall. Annars så imorgon ska vi till Nordiska museet och efter det få en fotouppgift som verkar riktigt rolig faktiskt! Så längtar lite, hoppaashoppas på fint väder imorgon annars vet jag inte vad jag gör, dör lite kanske. 

Imorgon ska jag klippa mig och har ångest för jag vet inte hur mycket jag ska klippa av, har tröttnat på mitt långa hår nu men tror jag klipper 5-7cm annars kommer det bli för ovant om jag tar mer. Som sagt, jag vet inte än hur jag gör. Sist jag klippte mig fuckade hon upp mitt hår så har inte varit bra sen dess, saknar så som det var innan. Blä, men tror jag kan få till det nu om inte denna frisör cpar upp det också! Men det tror jag inte :)

Kan inte hitta en enda bild där man faktiskt ser hur långt det är, damn it.
Gick och fotade nyss istället, haha. Ignorera själva bilden i sig.. Men ja, så långt är det nu :) Ser ganska risigt ut men det är för att jag har haft uppsatt hela dagen.


2010-09-06
21:20:09
pringlees

Sitter just nu och äter pringles, goott är det men får lite ångest. Jag borde inte äta det på vardagar, försöker vara ganska sträng med allt sånt nu men inte idag. Så skitsamma! :) Annars så försöker jag hitta en reklam jag ska ha fotat tills imorgon men hittar verkligen ingen så får se hur jag gör med det.

Jag känner för att blogga men har ingen aning om vad så därför skriver jag allt det här onödiga, haha. Läs eller skippa :)


2010-09-06
17:42:07
Trollbebis
Dagen är slut och en ny vecka har börjat. Känner att jag verkligen inte orkar just nu men bara att hålla ut. Samma med bloggen, jag orkar inte skriva så mycket för inget speciellt har hänt. Ska in och byta mina leggings imorn har jag bestämt! Skjuter fram det hela tiden.

Känner för att lägga in lite bilder på min pluttbebis istället :)



Min nallebjöörn!


2010-09-05
20:00:39
helgens slut

Nu är jag hemma och helgen är över, tråkigt att det går så himla fort. Men veckorna går också fort så ska inte klaga. Har fortfarande inte fått något plugg gjort och jag orkar verkligen inte heller. Ska ta tag i det snart.

Nästa helg fyller världens bästa kille 18år! Sen är det även fest här hemma för magnus fyller också år, fast på söndag. Så får se vad jag ska hitta på, om jag ska vara här hemma med alla vuxna eller sova hos någon annan istället. Armin ska ut på krogen såååå får väl vara i älta då :( Annars såå, ska in med leggingsarna imorgon för jag orkade aldrig göra det i lördags och idag stängde allt så tidigt. Men ja, inte så mycket att skriva här..


<3


2010-09-03
19:51:12
leggings

Nu snart åker jag till bebbii, nya leggings! Upptäckte nyss att de har en reva vid knät i sömmen. Åh jag orkar inte, borde åka tillbaka och be om ett par nya då eftersom de kostade 249kr! Så det blir att byta om nu och åka in med dom imorn eller något.

Fick ingen bra bild, de såg bara konstiga ut men skitsamma :)


2010-09-03
17:12:18
Allt och inget
Det här suger, jag suger. Ja jag har tröttnat på bloggen och allt. Antar att det är för att livet går i rutin, samma sak varje dag. Vakna, skola, äta, plugga, sova..typ. Helgerna är jag med älskling, ibland kompisar men för det mesta med älskling. Ja, så allt är rutin just nu.

Ska klippa mig nästa vecka! Äntligen. Har shoppat lite nya kläder häromdagen också, ja. Så kul har jag det :) En försenad läxa måste jag börja på också, bra start på tvåan (y) Ne inte riktigt. Som tur är tror jag detta år kommer gå fort, skitfort! Hoho. Jag längtar till studenten och att få växa upp, få vuxenlivet. Men först och främst längtar jag till att bli 18 och få bli självständig. Yees... Armin fyller 18 nu om en vecka, fusk det. Har letat present och haft ångest inför det också, men lyckades tillslut haha :D Kan lägga in bild efter den 11 september eftersom jag vet att han läser min blogg. SÅååååååå ja, det blir sen eller inte alls!
jajaaaa


Lägger in lite bilder. Här är ett par jeans jag nyss köpt, lite annorlunda sådär.



Ett fint armband jag fått av Lina i försenad present. Bättre sent än aldrig :D


Sen fick jag även en fotlänk av Mimmi i försenad present också!
Fick lite mer saker av dem men inte fotat det :)

taack igen iallafall! <3

Nej nu ska jag vänta in middagen sedan träffa Armin tror jag, den vanliga helgen :)