2009-10-30
00:43:53
Bara för att..


2009-10-29
22:10:12
Julen närmar sig
Jag vet att jag suger på att blogga, men att blogga suger. haha! Nej men får ett ryck då och då, när jag verkligen får lust. Lika bra att ha kvar den då, eller hur? :)

Idag har jag inte gjort så mycket fram till runt 17.00 då jag och Tilda drog in till sickla och gick runt där, ärligt vet jag inte vad vi gjorde förutom att kolla igenom några affärer snabbt. Kom hem runt 21.00.

Tänk att julen börjar närma sig redan. Tänk att det är ett år sedan förra julafton. Jag minns allt i detalj, känns det som i alla fall. Det är svinkallt ute, höstlovet är snart över, nästa lov är jullovet och ja, då är det i princip julafton. Det jag har tänkt att önska mig i julklapp är ett makroobjektiv till systemen, photoshop och även en extern hårddisk. Tänk förr när man var liten, då innehöll julklapparna små dockor, spel och andra leksaker. Jag som blev överlycklig av att få ett stort dockhus, som jag knappt lekte med sen. Haha!


2009-10-18
17:49:22
Live like you're never gonna die
Nu är helgen över, vet inte hur jag ska tolka den. Haha! Får leva med skrubbsår över läppen och på hakan i någon vecka i alla fall, ser sjukt fult ut och så ska jag gå till skolan..

Gjorde nyss middag till mig själv, men glömde bort schnitzeln så den blev lite bränd på ena sidan, gott!

Jag vet inte riktigt varför jag bloggar, det är inget jag är bra på längre, har inte ens något speciellt att säga.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VbZ2HrNJ6m0&hl=sv&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VbZ2HrNJ6m0&hl=sv&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


2009-10-06
18:17:20
Tisdag
Dötrött idag, började 8.40 och är inte van att börja tidigt! Kunde inte somna inatt heller, så det sög.

Idag i skolan så har vi haft arbetssätt och lärande, matte och sen foto. På foto så framkallade vi bilder som vi hade fotat på skansen med analog kamera! Skitkul :D
Dagarna, veckorna till och med månaderna flyger fram. Hinner verkligen inte med längre. Tänk att det är två månader sen vi hade sommarlov.. Uschusch.

Har inget att skriva om idag, så känns onödigt -.-
Måste bara säga att det som hände på väg till mamma idag var dagens roligaste denna vecka! Fyfan asså :D
Ajaa, imorgon är det skolfoto också, jippie..


2009-10-05
20:01:31
Skansen!
Måndag och ny vecka nu då. Började bra idag. Vaknade runt 9.30 och gick upp för att fixa mig. Jag, Mimmi och Linnea åkte till Nacka forum och åt lunch sedan började skolan kl. 12.00. Vår fotogrupp åkte till skansen för att fota med analoga kameror vilket var väldigt roligt. Hade alltså ca 2h skola idag! Hur skönt som helst! :D
Vi fick sluta skoldagen på skansen så jag och Linnea åkte först till ett 7eleven för att köpa café cooler och sen till Nacka forum där vi gick runt och kollade på saker. Vi mötte Mimmi och åkte hem med henne. Nu sitter jag här hemma och ska snart duscha :)

Har inge bilder från skansen än.. Kommer senare :)


Woho, kortare stav. Ska snart byta till jing och jang! :D


2009-10-04
18:32:41
Söndag
Seg söndag.. inte så mycket mer finns att säga.

Bild från i somras! Känns länge sen nu..


2009-10-03
18:11:35
Piercingar

Nya piercingar! Två till tungan, en till naveln. Ska även köpa en svart med en blå sten i och en guld med rosa sten i, men det får bli av senare. :)


2009-10-03
13:41:39
African Queen
För mycket minnen, för starka minnen.

2009-10-03
13:22:56
Helg!
Äntligen helg nurå!
Igår gick skoldagen snabbt, vi hade matte där vi knappt gör något och sedan engelska där vi kollade på en film. Efter det åkte jag, Mimmi och Linnea och köpte piercingar. Först gick vi till East Street och fick en kortare stav till tungan sedan till punkt shop och köpte en yin och yang till tungan :D eftersom jag och mimmi är jing och jang! Jag hittade även en navelpiercing.
Vi följde med Linnea till hennes buss sen åkte hon hem och jag och Mimmi mötte upp Robban som följde med till älta och vi drog till Tilda där även Rebecca var. Haha, men ja.. vi var inte speciellt gillade av Tilda. Slutade med att jag, Mimmi och Robban gick till mig och somnade.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska åka till pappa och hämta saker så jag kan flytta till mamma istället, pga att det hänt lite saker. Jag har i alla fall bestämt mig att flytta till mamma ett tag nu, får väl se om jag bor hos pappa senare. Jag har ju bott där i flera månader så det är väl dags att byta. Haha :)
Ikväll blir det att fira mormor som fyller år, antar att min morbror med kusiner och det kommer vara där.
Får väl se vad som händer resten av kvällen sen då.

<3

Vi lyckades byta till kortare stav, känns annorlunda.. Känns inte som att man har kvar något :o Har i alla fall inte så lång stav i tungan längre :)


2009-10-01
22:40:26
Läggdags
Nu ska jag kolla vilka som går vidare i idol sedan ska jag nog stänga av datorn och gå och lägga mig i sängen. Sköönt, är redan trött fan. Fredag imorgon, wohoo! Jag och Mimmi ska byta till kortare stav i tungan, förhoppningsvis. Efter det ska vi kanske träffa Robban, får se hur det blir :)

Godnatt ♥


2009-10-01
18:31:16
Torsdag
Tjohoo.
Torsdagen avklarad! :D Ganska enkel skoldag idag, den började med bild sedan mentorstid och slutade med samhällskunskap. Efter skolan så följde Linnea med till älta och var med mig och Mimmi. Vet inte riktigt vad vi gjorde, vi gick till mig och ja.. dom tog båda mina mobiler och smsade massa folk. Haha inte bra! Sen hade vi köpt chips och satt och fotade, Leah fick hjälpa oss att ställa in rätt inställningar på kameran också. Jag fick grymt roliga bilder på Mimmi men ska nog vara snäll och inte lägga upp dem.

Nu blir det dusch sedan idol! Yeey. Ska även försöka äta något.
Puss