2009-09-30
15:56:21
<3

Har du haft denna känsla,
Att du vill försvinna ett tag

Det är mörkt och du är ensam,

Och det känns som om du har fått för höga krav
Glömma allt och få en ny chans
Vågar inte tro att det ska bli bättre
Du måste låtsas varje dag

2009-09-30
13:41:45
Sjuk..
Blev hemma idag igen, är ju förkyld och mådde inte bra imorse. Imorgon måste jag gå, känns som om jag kommit efter för mycket redan.
Jag vill ha lov nu, jag har blivit alldeles för lat inom allt så jag måste verkligen ta tag i det nu men blir nästan för svårt när så mycket har hänt på senaste tiden. Kommer ju deppa ihop snart istället.. Jag fick dessutom nyss reda på att min bästa vän ska flytta ifrån allt, inte så långt ifrån mig men kommer väl få träffa henne mer sällan än vad jag redan får göra. Ska inte skriva ut allt som händer henne just nu, men det påverkar fan mig också.

Juste ja, jag och Mimmi måste byta till kortare stav i tungan! Skulle vi gjort i måndags men blev inte av. Så det måste vi göra innan veckan är slut, jag måste även köpa nya hårprodukter. Min hårspray är helt slut och min dust it. Kul! -.-

Jaja nog om det, nu ska jag hitta något att äta! :)



2009-09-29
23:26:31
Sovtajm!
Dags att sova då. Börjar 10.20 imorgon, så inte allt för tidigt! Jag har ju blivit förkyld så är väl bra att inte gå och lägga sig så jättesent, vilket jag är van att göra.

Två lektioner imorgon, mediekunskap och svenska. Woho!

Godnatt :) <3


2009-09-29
20:42:32
Let's try again
Jaha, har öppnat upp min blogg för tredje gången nu då!
Fick lust att börja blogga lite smått igen och att fixa med designen, ska ta och ändra den någon dag när jag orkar men undertiden får den se likadan ut som förr :)

Kan ju inte direkt säga att jag kommer vara bra på att blogga, inte som förr i alla fall. Men håll koll, inlägg kommer att komma!