2010-04-29
20:15:32
Födelsedag

Idag fyller man ett år äldre! 17, värdelöst år! haha. Men äsch, ett år närmre myndig och det är ju alltid bra. Min dag har varit bra hittills, massa grattis från underbara vänner sedan åkt till mormor och morfar och blivit firad där av kusiner :) även fått pengar. Men dagen är inte över än inte! Snart kommer pappa hem, fick dock pengar av honom igår och har fått en dator av både mamma och pappa för några dagar sedan. Trodde faktiskt inte att den här födelsedagen skulle bli bra men den har visat sig att bli hyfsad tillslut ändå. Inte den bästa men inte sämsta heller :) Jaja. Snart helg, valborg! woho

Lägger in en gammal bild på mig, snart ett år sedan!


2010-04-28
20:56:44
-

Det gör faktiskt ont att inse att man inte betyder något.


2010-04-25
16:24:50
Ny dator!
Har fått en ny dator nu äntligen! En stationär vilket är gryyymt mycket bättre än bärbar, enligt mig då. Men är nöjd. Är en förtidig present från mamma och pappa eftersom jag fyller år på torsdag! Har varit och köpt högtalare idag med Armin och de är också grymt bra :D haha. Nu kan jag höra ljud till och med på youtube! Min bärbara har varit pajj med det så har bara kunnat lyssna på spotify typ, inget annat ljud har funkat. Menmeeen. Vad som händer annars är inte så mycket förutom att min helg är inte slut än! Är ledig imorgon också, sen på onsdag är det nationella i engelska.. Dagen innan min födelsedag. Huhu.

2010-04-24
12:30:05
..

2010-04-19
14:44:43
måndag
Ååh vad jag vill att tiden ska gå fort nu! vill fylla år nu så april tar slut och maj börjar. Vill att maj ska gå fort så juni kommer och då är det sommarlov. Det är allt jag vill just nu, orkar inte skola längre, orkar inte folk längre. Vill bara vara ledig och bestämma själv vilka man träffar och liknande. Aja bara att stå ut! Det är inte långt kvar. Äschäsch.

Ska få tillbaka kameran nu snart. Har haft den på lagning eftersom bländaren har krånglat och lika bra att lämna in nu innan garantin går ut, och problemet hade kanske blivit värre med åren sen. Såå jaaa :) Men när jag får tillbaka den så ska jag börja fota igen! Det har blivit så jäkla bra väder ute nu! Undeeerbart.

Inte länge sen det såg ut såhär

2010-04-18
23:53:05
Jag trodde värmen skulle göra allt bättre, tydligen inte.


2010-04-18
23:31:13
skyddat igen

Ännu ett till skyddat inlägg då, men jaa.. skriver i bloggen imorgon eller något :) haha!


2010-04-15
19:05:48
skyddat


2010-04-15
18:56:01
nanan torsdaag
Ååh känner mig duktig idag. Sallad till lunch som vanligt sen gym med Linnea. Tränade benen mest! wohoo. Sen kom hem och tog ett äpple sedan gick ut och gick i Årsta med Linnea och hundarna. Dock inte såå länge, en halvtimma ungefär. Sen hem och då var det middag. Hoho.

Jaaa annars händer inget. Fredag imorgon, äntligen! Skönt med helg.


2010-04-14
21:47:35
Träniing
wooh äntligen har man fixat gymkort så det blir att gymma imorgon!! Ska bli riktigt skönt. Varit ute och gått lite idag med Inez i skogen med vovvarna. Skönt det också. Haha :) Ätit sallad till lunch och wok till middag, nufan ska jag komma igång med att vara nyttig och träna! Lättare när man bor hos mamma också eftersom här äter man middag viss tid osv medan hos pappa blir det ofta ingen middag eftersom han kommer hem runt 21.00 och jag orkar inte göra middag. Blir ju bara att man småäter eller något istället. Inte bra. Blir ändring på nu.

Slänger in en bild från helgen! :)


2010-04-13
19:37:53
Skola igen

Idag började skolan igen då.. Jippiie! Eller? Nej.. inte taggad alls. Vaknade i morse och kändes inte ens som det hade varit lov. Vill verkligen ha sommarlov NU! Då kan man leva livet igen. Nu måste man tvingas upp och kommer hem trött osv. Blöö.

Wohoho förresten. Har ca.7000kr på mitt sparkonto till sommaren! Gryymt. Sparar fortfarande så kanske blir lite till då ju. Har inte letat sommarjobb, glömt bort och inte orkat så vet inte.. lär ju inte skaffat något. Haha. Men lite pengar har man ju ändå! :D


2010-04-10
00:00:03
Fredag
Hemma nu då efter en dag i stan med Mimmi och Lina för att leta present till mamma vilket jag hittade! Skönt, var inte så lätt faktiskt.. Aja men är glad att jag hittat nu iallafall :) Efter det åkte vi hem till Lina och gjorde middag, bacon med sås och ris! Goott. Sen chokladpudding. Sen efter några timmar gick vi hem. Känner mig ganska trött nu. Blir sängen tidigare idag då, eller ja.. om någon timma kanske. Sen imorgon vid 14.00 ska jag vara i Årsta och fira mamma, tror jag gör mig klar och åker direkt. Spelar ingen roll om jag kommer tidigare då. Huhuu, sen var som händer på kvällen återstår att se. Sen.. ja sen är lovet nästan slut :( buhuu.. tråååkigt.


2010-04-09
23:44:21
Skyddat


2010-04-09
23:23:39
.

Vem orkar bry sig om vad andra tycker?
Vem orkar ändra på sig för någon annan?

Inte jag iallafall. Jag är den jag är och jag vet att jag har förändrats.


2010-04-08
14:51:22
present, tandläkare, pengar.
Åh snart är lovet slut men inte riktigt än! Jag ska på lördag fira mamma som fyller år, måste iväg och handla något imorgon eftersom jag inte hittade något igår. Jag var både i farsta och sickla. Hoho var hos tandläkaren igår också, inga hål som vanligt. Har aldrig haft ett! :D Grymt skönt, och jag sköter inte mina tänder speciellt bra heller för den delen. Vissa har bara tur antagligen.

Idag ska jag inte göra något alls, lite segt kanske men vet inte vad jag skulle hitta på då, finns inget. Ingen att vara med eller något idag. (y) Blir väl film och family guy då. Om jag inte fixar mig och åker iväg och letar present till mamma ensam, men hur kul är det.. Jajaa..

Ooh juste, fotade lite förut.. Dock typ ingenting men ändå. Och jag har saknat det! Ååh är så taggad inför sommaren och när blommor börja komma och allt!! Är även taggad på att köpa ett objektiv nu igen. Ska verkligen göra det till sommaren eller i sommar. Får se, just nu har jag ca. 6000 på mitt sparkonto som jag har sparat på sen några månader. Tänkte först bara spendera de i sommar på saker men kanske ska köpa ett objektiv för det ändå. Får väl se, ska ju även åka och göra saker i sommar som jag måste ha pengar till också.


2010-04-08
14:43:52
Skyddat

2010-04-05
17:15:27
Stanna i sängen
Idag är en sådan dag som man borde stannat i sängen och aldrig gått upp. Allt går fel, kolla bara hur det ser ut ute! Snö igen.. Tror inte den stannar länge men det kommer ju bli blött ute igen då. Det som var såå skönt igår och solen brände mot huden. Men det är väl så. Lycka stannar inte länge.


2010-04-05
16:46:45
I wanna feel real happiness


2010-04-02
23:10:22
Lov!
Det är äntligen lov! Så jäkla skönt, ledig nio dagar nu och hoppas att det kommer va varma och våriga dagar. Då kanske jag kommer igång med kameran då igen. Vad som händer på lovet är inte planerat förutom att sova ut! Även att mamma fyller år och jag ska till tandläkaren. Haha. Jag fyller fan år om 27 dagar typ, eller kanske är 26 nu. Aja, 29 April iallafall. Inte långt kvar, jag ska önska mig en stationär dator så jag slipper ha den här bärbara fittdatorn nu. Stationära är grymt mycket bättre med allt, nackdelen är ju att den bara kan stå på ett ställe. Men det löser sig, inte så jobbigt. Då får Armin fixa alla mina program igen, photoshop, illustrator och det. Mohaha :D
Ajaa. Jag vet inte vad mer jag ska säga. Tiden går sjukt fort och man vill bara pausa en stund för att andas ut. Allt går för fort och man hinner inte med över huvud taget!

Så ful bild och gammal! Men jag gillar den :)

Du är en sån vän jag aldrig vill förlora