2010-03-31
13:35:41
Logga

Haha loggor vi gör på grafisk design, inte så nöjd men lite roligt :) Som ni ser på första så är det ett ansikte, mer tänkt till porträttfoto, andra är en blomma och mer till naturfoto då. Sista vet jag inte, bara något slarv.

Och bokstäverna är från mitt namn.



2010-03-30
21:51:58
Nanana


2010-03-30
21:22:17
bortglömt
Ajaj vad tiden går fort! Har glömt bort bloggen helt typ. Kan säga att jag bor i Årsta nu, fram till lovet sen pappavecka sen efter lovet börjar jag bo två veckor hos varje. Hmm, inget annat händer just nu. Lovlovlooooov snart bara, grymt skönt och efterlängtat! Allt känns bra nu också. Underbart :) Börjar bli vår också. Man blir extra glad då.

2010-03-25
19:25:05
Ångra aldrig något som en gång fått dig att le

2010-03-24
20:13:23
Sprungit
Har nyss kommit in från att varit ute och sprungit med Lina! Wohoho känner mig så duktig. Måste fortsätta med det nu också, några gånger i veckan åtminstone. Sen nästa vecka ska jag gymma också, ska även äta mindre och nyttigare. När jag säger att jag ska äta mindre betyder det typ ingenting.. haha nej men ska äta lunch i skolan sen sallad eller någon frukt hemma, det räcker.


2010-03-23
18:17:38
varannat inlägg
Märker att varannat inlägg blir i den lösenordsskyddade bloggen, men så är det just nu.

Var hemma från skolan idag igen för att jag inte mådde så bra men det känns bättre nu iallafall så ska gå imorgon, oavsett. Sedan ska jag även fixa gymkort nu och börja träna, ska bli så himla skönt! Ska få ordning på allt nu :) har inte så mycket annat att skriva.. ska till mamma nu snart och ska hämta min kamera snart så jag kan fota lite nya bilder! Något som jag saknar just nu.

2010-03-21
20:25:48
-
Ååh. Har fortfarande inte fotat på evigheter och det är något jag saknar! Kameran är hos mamma och där har jag inte varit på över tre veckor typ.. så jaa. :( Det suger. Annars då? Ja ingenting händer typ. Försöker invänta sommarlov och sommaren. Igår var det upp till 11 grader ute, helt otroligt och så vaknar man idag och ser att det snöar?!? inte lite heller. Jävla fittsnö borde försvinna nuu, kommer väl börja snöa helt random i sommar då också.

Jag ska fixa gymkort nu också, så jag äntligen kan börja träna!! Ska bli så himla skönt faktiskt. Haha. jaja..


2010-03-18
00:07:45
blandat
Ska ta och skriva ett vanligt inlägg också, till de som faktiskt följer min blogg vilket är några få. Orkar inte bry mig så mycket om bloggen just nu som märks. Men jag loovar att jag kommer igång såfort jag har kameran igen och det är liite mer färger ute, även mer ljus. Haha. Jajaa, imorgon är det torsdag redan. Veckorna flyger fortfarande fram. Slutar 10.45 men måste stanna till 11.50 då alla ettor ska få information om saker, jobbigt och tråkigt. Så får sluta senare än vad jag skulle.

Alltså det är ca 50 skoldagar kvar?! Helt otroligt, fatta.. 50 dagar till sommarlovet. Var tog hela ettan vägen?! shit alltså. Det är då ett år sedan skolavslutningen med underbara förra klassen. Tänk, känns som igår. Tiden flyger fram, livet går vidare. Man paserar både gott och ont och allt löser sig oavsett, det är en sak som är säker! Med underbara personer runt omkring så klarar man nog allt! Det gör i alla fall jag, de har även gjort mig starkare.

Jag har inte varit hos mamma på länge nu, känns tomt och bara bo hos pappa hela tiden eftersom det bara är han och jag här. Hos mamma känns mer som en familj, ja det gör det. Två hundar, mamma och Magnus. Saknar vovvarna så mycket också. Helt otroligt att det kan kännas ensamt utan de två. Min lilla Alvabebis liksom. Hoho. Jaja, bor där när pappa flyttar vilket blir i helgen, så efter det blir det att börja bo i Årsta också! Kul det.


2010-03-17
23:56:39
Första inlägget :)

2010-03-16
23:58:35
Lösenord?

Jag funderar på att skaffa lösen på min blogg som bara några kommer att få, bara för att jag ska kunna skriva mer privata saker.. Iallafall för ett litet tag, tills jag kommer igång med foto igen, alltså till sommaren. Om du vill ha lösenordet så är det bara att fråga. Men väntar någon vecka med att sätta det.


2010-03-16
23:30:57
Allt kommer att bli braaa
Passar på att blogga lite nu när jag ändå inte kommer att kunna somna. Jo det är så att jag är uppe i saker som påverkar väldigt mycket, negativ dårå. Så är inte på topp just nu. Inte med något, skola, vänner, blogga, ja vad allt nu kan vara. Skitsamma, det är snart över som tur är. jag sitter och lyssnar på en låt som gör mig glad i alla fall :) hoho, och kollar på gamla bilder från sommaren och guuuuuuuuud vad jag längtar, kan verkligen inte sluta säga det. Vill ha bort med snö och allt halt nununu och få fram de gröna, se gräs igen! Tääänk. Då på sommaren är allt bra oavsett. Man är alltid glad till och med när man har PMS. Haha, nej men nästan! Man rör på sig så mycket mer också. Åhh, juste. Jag ska ficka gymkort också, börja träna igen. sen när snön är borta ska jag och Lina börja springa några gånger i veckan. Åh, allt kommer att bli så bra.



2010-03-12
17:26:38
snart vår, snart nya bilder!

Uppdaterar inte ofta längre, det är för att jag aldrig fotar just nu. Men vänta bara, till våren.. dåå jäklar! haha. Nej men det är sant, kommer blogga mycket oftare då än nu!:D
Lägger in två bilder från förra våren, saaaknar.



2010-03-10
22:14:37
Våår

Visst är det vår nu?! :D Slippa skitsnön, bara att överleva slasket nu.


2010-03-08
22:54:28
schemat
Ändringar i schemat nu igen! dock inte mycket. Första lektionen är uppflyttade sedan matten och samhällskunskapen har bytt plats. Börjar tidigare på fredagar dock, men ska inte klaga. Slutar tidigt nu istället!


2010-03-08
14:27:50
-

Jag saknar min webcam och min förra vikt. Seriöst. Har börjat springa lite varje dag nu i alla fall, ska börja gymma och ätaa mindre! Kanske inte dock som förr, åt knappt någon alls. Bara lite middag om ens det.. Hmm, nej men jag ska äta nyttigt och inte allt för mycket :)


2010-03-06
20:58:18
Gamla från studion

Har kollat igenom bilder som vi fotat i studion för ett tag sen, gick in på de oredigerade också och hittade några som aldrig visats :) haha! Ganska fula men lite roliga.

En på mig och Inez som jag inte redigerat förs nu :) haha!


Huvudet är inte ens med här, för lång för att få plats!


Och två fula på mig! hoho


2010-03-04
17:41:17
-


Du är någon som alltid kommer att betyda mycket för mig.


2010-03-04
17:19:20
Gamla tider
Jag kom att tänka på en sak. Tänk så mycket ett liv kan förändras på så kort tid? Mitt har gjort det, otroligt mycket. För ett år sedan levde jag ett helt annant liv i ett annat hus med andra föräldrar, eller nej inte andra föräldrar men det känns så eftersom de har förändrats mycket också sen de skilde sig. På ett sätt känns det som att jag står dem närmre efter det, fast jag vet inte. Det kanske är jag som mognat till mig och blivit äldre helt enkelt. Kommit över allt och kan umgås med mina föräldrar utan att bli irriterad och så vidare. Även att ha två ställen att bo på vilket jag aldrig haft förr, ska jag vara hos pappa eller hos mamma? Var har jag den tröjan och hos vem är matteboken? Flyttar hit och dit, ska även flytta nu igen. Förr bodde jag i en villa med en gigantisk tomt och studsmatta. Vi hade marsvin och en kanin, vi har haft fiskar, hamstrar, katter osvosv. Massa djur helt enkelt. Nu, ja nu har vi bara kvar två hundar. Från att växa upp med mamma som födde upp djur till nu, inga djur alls. Det är skillnad, dock tycker jag att det är skönare med två hundar bara. Sedan att flytta från att bott i en villa i en stor del av hela min uppväxt, 8-16år så är det skillnad att bo i en lägenhet, porten går i lås klockan 21.00. Att alltid tänka på att inte ha föör hög musik för sent, att höra andra som stör vilket jag inte är van med. Att kunna gå ut på tomten utan att behöva möta på någon människa, det saknar jag. Tänk i sommar, att inte ha en tomt att gå ut och sola på. Jag som föredrar att vara helt ensam och sola än att ligga på en gräsmatta med andra okända människor. Nejnej. 

Mycket annat har ändrats sen dess också. Vänner har kommit och gått. Bra vänner har gått, bra vänner har kommit. Ja men så är väl livet, men allt hände verkligen på en gång. Bytte skola, från en skola där jag trivdes och hade alla man ville vara med, bytt till gymnasium, främmande människor. Det blev lyckat ändå, trivs ju absolut men att börja gymnasium gjorde så att man tappade kontakt med många andra och vissa förändrades. Ja, allt hände på en gång för mig. Även om det inte låter så hemskt och jag upplevde det aldrig så jobbigt. Men nu, nu saknar jag ibland tiderna som de var förr. Bo i villan precis vid busshållsplatsen, ta samma buss i 5min, möta samma gamla barndomskompis på bussen, åka till skolan där människor fanns som man känt i evigheter.
Ja ibland saknar jag det, även om tiden är bra som de är nu också.


2010-03-03
14:57:45
vill ha!


2010-03-03
00:16:10
woho

Gissa om jag är glad! Mitt bridge och camera raw funkar igeen. Nu kan jag redigera bilderna ordentligt igen.

Hmm, det är lov. Jag är utan plånboken och nycklarna FORTFARANDE.. kul lov utan pengar eller något (y) Jag som hade tänkt köpa nya jeans.. Men jajaa, så blev det i alla fall. Inget att göra åt.

Jaja, jag har inte mycket att skriva. Blivit sämre på det, lättare att skriva någon mening och sedan lägga upp bilder. haha!

Idag blir det en halvdålig men ändå charmig bild på vovven Inez :)


2010-03-01
00:32:14
-

When you're dreaming with a broken heart, the waking up is the hardest part


2010-03-01
00:26:54
tårta

Firade Inez igår som fyllde år! Blev tårtbak och filmtittande :)